Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Flood Herslow Holme den 2 januari, 2023

Flood Herslow Holme Advokatbyrå stärker Private Legal-kompetens och tar in ny delägare

Anna Beck-Friis Arp blir ny delägare i Flood Herslow Holme från den 1 januari 2023. Anna Beck-Friis Arp stärker kretsen av delägare med unik kompetens inom Private Legal-området.

– Efterfrågan på juridisk rådgivning inom området inom Private Legal växer. Klienternas behov av expertrådgivning ökar, blir mer komplex och mer internationell. Med Annas specialistkompetens blir hon ett värdefullt tillskott till delägarkretsen. Vi är mycket glada över att välkomna Anna som ny delägare, säger Anna Stenson, VD och delägare på Flood Herslow Holme Advokatbyrå

Anna Beck-Friis Arp har lång erfarenhet inom Private Legal och arbetar bland annat med generationsskiftesplanering i ägarledda företag, börsbolag och jordegendomar. Hennes expertis omfattar även boutredningar, svensk och internationell skatterätt för privatpersoner, fastighetsrätt samt stiftelsefrågor. Anna Beck-Friis Arp har arbetat på Flood Herslow Holme Advokatbyrå sedan 2008 och är advokat sedan 2010.

– Jag ser fram emot att bli en del av delägarkretsen för Flood Herslow Holme Advokatbyrå och ta en än mer aktiv roll i att utveckla byrån kommande år. Vi fortsätter utveckla vår spetskompetens inom Private Legal, ett område där vi har en unik position på marknaden, säger Anna Beck-Friis Arp.

Flood Herslow Holme Advokatbyrå är inriktad på affärsjuridik och har 27 medarbetare varav 22 jurister. Flood Herslow Holme har kontor vid Biblioteksgatan i Stockholm och på Skeppsbron i Malmö. Byrån är medlem i det internationella advokatnätverket Warwick Legal Network och har en strategisk allians med ASEAN Legal Alliance.


Dela sidan:
Skriv ut: