Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons

Välkommen till Dagens Juridik

Dagens Juridik

En stor del av det dagliga nyhetsflödet har en koppling till juridik. Därför är det kanske inte så konstigt att så många fler än bara Sveriges jurister läser Dagens Juridik.

Hos oss får du de viktigaste nyheterna inom juridiken, skrivna av insatta journalister som har fötterna både i juridiken och journalistiken.

Vi bevakar de viktigaste händelserna åt dig, uppdaterar dig på de största rättegångarna och du följer oss på alla moderna plattformar.

Vi rapporterar rakt, utan värdering eller agenda.

Vi är Sveriges juridiska dagstidning.

Legally yours

Sedan 2003 har branschtidningen Legally yours bevakat juristernas stora framtidsfrågor. Genom åren har många reportage, intervjuer och undersökningar genomförts för att ta tempen på viktiga frågor och för att se åt vilket håll juristbranschen är på väg. 

Sedan 2019 är Legally yours en del av Dagens Juridik.  

Varje vecka får du chansen att läsa spännande fördjupningar om förändringar som sker i branschen.

Vi skriver om allt från byråer som fusioneras, jurister som byter bana till vilken jurist man helst skulle vilja ha själv som försvarare.

Tillsammans med Dagens Juridik ger vi dig inte bara de snabba juridiska nyheterna utan även fördjupning med analyser om vad som sker i branschen. 

Legally yours, juristernas branschtidning. 

Varuhuset för juridisk kompetensförsörjning

Dagens Juridik ges ut av Blendow Publishing AB som är en del av Blendow Group AB – varuhuset för juridisk kompetensförsörjning.