Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons

Annonsera

Vill ni nå en målgrupp som har hög utbildning, hög inkomst och är beslutsfattare så är Dagens Juridik rätt plattform för er.

Dagens Juridik, Sveriges juridiska dagstidning där du når mellan 70 000 – 100 000 läsare per vecka inom områdena; juridik, bank & finans, fastigheter, försäkring och HR. Alla måste följa lagen – vi sprider kunskap om den.

Tidning full av möjligheter

Vi har under våra många år lärt oss att det är ni som är kunder som tillsammans med oss utvecklar fantastiska idéer för hur man på bästa sätt ska kommunicera med målgruppen. Med vår moderna plattform finns otroligt många möjligheter och ni kan kombinera många olika former av kommunikation och bearbeta målgruppen antingen med en kort och tydlig kampanj likväl som en långsiktig varumärkesbearbetning.

Bland annat finns följande annonsmöjligheter: Klassisk bannerannonsering Nativeannonsering Nyhetsbrev Webb-Tv – Månadens Juridik Podd – DJ podden Event som exempelvis Juristgolfen eller eventet Årets Jurist

Kontakta oss

Vi är vana att jobba med våra annonsörer på lång sikt och tillsammans hittar vi effektiva sätt att nå era målsättningar. Vi kan, når och känner den här branschen efter att ha jobbat med den över 20 år.

Kontakta oss idag så bokar vi ett möte och ser vad vi kan göra tillsammans – Dagens Juridik, Sveriges juridiska dagstidning.

Kontaktinformation:

Banner- och nativeannonsering:

Carl.alqvist@borgowilli.se

0730 512224

Platsannonsring:

E-post:marcus.bouvin@blendow.se
Telefon: 0703168976

Läs mer om dina annonsmöjligheter HÄR