Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Foyen den 4 september, 2019

FOYEN MEDVERKAR I GETTING THE DEAL THROUGH MINING 2019

Getting the Deal Through är en internationell publikation som samarbetar med många av världens bästa advokater och advokatfirmor. De olika avsnitten författas av experter inom respektive område och jurisdiktion och vi på Foyen är stolta över att få representera Sverige med vårt senaste bidrag avseende den svenska gruvmarknaden 2019.

Getting the Deal Through – Mining 2019 ger en snabb översikt beträffande lagstiftningen för gruvbranschen i 23 länder och Foyens delägare Pia Pehrson och Peter Dyer är författare till det svenska avsnittet.

Foyen har specialkompetens för gruvsektorn och vi arbetar löpande med tillståndshantering, joint ventures, projektfinansiering, förvärv m.m.

– Uppdateringen av Getting the Deal Through – Mining är viktig för oss som på daglig basis arbetar med gruvbranschens olika utmaningar – såväl när det gäller långa tillståndsprövningar men även transaktioner och finansieringsjuridik, säger Pia Pehrson och Peter Dyer.

Getting the Deal Through – Mining 2019

Erbjuder en snabb översikt avseende lagstiftningen för gruvbranschen i 23 länder. Avsnittet avseende den svenska gruvbranschen har författats av advokaterna Pia Pehrson och Peter Dyer.

Accreditation: Reproduced with permission from Law Business Research Ltd. This article was first published in Getting the Deal Through – Mining 2019 (Published: July 2019)For further information please visit www.gettingthedealthrough.com.


Dela sidan:
Skriv ut: