Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Foyen den 5 mars, 2020

Foyen gör topprekrytering inom fastighetsrätt

Foyen stärker advokatbyråns erbjudande inom fastighetsrätt genom rekryteringen av fastighetsexperten Rickard Zamuhl, tidigare delägare på AG Advokat. Rickard tillträdde som advokat och delägare på Foyen den 1 mars, skriver Foyen i ett pressmeddelande.

Foyen stärker advokatbyråns erbjudande inom fastighetsrätt genom rekryteringen av fastighetsexperten Rickard Zamuhl, tidigare delägare på AG Advokat. Rickard tillträder som advokat och delägare på Foyen den 1 mars, skriver Foyen i ett pressmeddelande.

Rickard Zamuhl är advokat och specialiserad inom fastighetsrätt med särskild inriktning på kommersiell hyresrätt. Han företräder regelbundet klienter i tvister inför hyresnämnd och domstol samt vid frågor som uppkommer i samband med ägande, utveckling och förvaltning av fastigheter och lokaler. Rickard har medverkat i flera större projekt avseende till exempel ny- och ombyggnationer i centrala Stockholm.

  • Genom rekryteringarna flyttar vi fram positionerna ytterligare och förenar vår expertis inom entreprenadjuridik och fastighetsrätt med Rickards spetskompetens inom kommersiell hyresrätt. Rekryteringen av Rickard stärker oss ytterligare i vår satsning att bli Sveriges största affärsjuridiska byrå inom projekt- och teknikrelaterad juridik, säger John Hane, styrelseordförande Foyen.

Rickards fastighetsrättsliga karriär är gedigen och omfattar bland annat delägarskap vid AG Advokat mellan 2008–2019. Som styrelsemedlem och ordförande på AG Advokat var han med och bidrog till advokatfirmans tillväxtresa.

  • Foyen har en stark och unik position med en tydlig specialisering som spänner över hela fastighetsområdet. Jag ser fram emot att få arbeta med advokatfirmans duktiga jurister och tillsammans utveckla byrån vidare, säger Rickard Zamuhl.

Rickard tillträdde tjänsten på Foyen den 1 mars.

För mer information kontakta:

John Hane, styrelseordförande Foyen
073-322 84 30, john.hane@foyen.se

Rickard Zamuhl, delägare Foyen
070-604 57 32, rickard.zamuhl@foyen.se


Dela sidan:
Skriv ut: