Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Verahill den 2 maj, 2018

Verahill startar samarbete för att säkra kompetensen

I takt med att Verahill växer ökar behovet av att anställa rätt personal med hög kompetens. Därför inleder vi nu ett samarbete med Jurek Rekrytering & Bemanning.

 Sen starten 2017 har Verahill vuxit snabbt och etablerat sig på flera platser runtom i landet. Nu skriver vi avtal med Jurek Rekrytering & Bemanning för att säkerställa att vi bibehåller vår höga kompetens inom företaget och hittar rätt personal.

– Vi väljer Jurek Rekrytering & Bemanning för att det är en rekryteringsfirma som är förankrad i juristbranschen. För oss är det otroligt viktigt att få hög kvalitet i rekryteringsprocessen och det känner vi att vi får genom vårt samarbete med dem, säger Anna Larsson, operativ chef på Verahill.

Verahill och Jurek Rekrytering & Bemanning kommer inledningsvis att samarbeta kring rekryteringen av ett flertal jurister till våra olika kontor.

– I och med att vi växer så snabbt måste vi också se till att vara snabba med att rekrytera rätt människor. Jurek Rekrytering & Bemanning är välkända bland jurister och genom samarbetet med dem säkerställer vi både att vi hittar rätt kompetens och att rätt kompetens hittar oss, säger Anna Larsson.


Dela sidan:
Skriv ut: