Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Verahill den 15 februari, 2018

Verahill redo för nästa steg i utvecklingen

På kort tid har Verahill vuxit till en stor aktör inom familjejuridiken. Verahills vd Niklas Steenberg berättar om idén bakom starten – och strategin för att nå målet att bli rikstäckande.

Det har gått ungefär nio månader sen Verahills första kontor öppnade i Malmö. Men idén om Verahill föddes redan när moderbolaget Klarahill satte igång sin verksamhet.

– Vi upplevde att det inte fanns något riktigt bra erbjudande inom familjejuridik. Samtidigt fanns det stor kunskap bland de jurister som jobbade på Klarahills begravningsbyråer, vilket gav oss möjligheten att skapa basen till det familjejuridiska erbjudande som sen blev Verahill, förklarar Niklas Steenberg.

Trots att kompetensen redan fanns inom Klarahill var det viktigt att separera det familjejuridiska erbjudandet från Klarahills tjänster inom begravningsbranschen.

– Vi förstod att det inte är helt naturligt för de kunder som ska köpa livsjuridiska tjänster att gå in på en begravningsbyrå och sätta sig och skriva ett samboavtal när man är nykär och ska flytta ihop. Det tar emot litegrann. Dessutom såg vi ett behov av att kunna kommunicera den här familjejuridiska tjänsten på ett annorlunda sätt än Klarahills tjänster.

Sen det första Verahill-kontoret öppnade har det tillkommit flera kontor i andra regioner. Niklas Steenberg menar att dörren för nya fysiska kontor fortsatt står öppen, men att den snabba expansionen har skapat möjlighet att växa även på annat sätt.

– Precis som att andra branscher flyttar in på digitala plattformar tror vi starkt på en sån utveckling även inom familjejuridiken, säger han och fortsätter:

– Efter vår snabba tillväxt ser vi att vi har en bra bas för att kunna sjösätta vår digitala strategi. Vi kan digitalt serva stora delar av Sverige och får därmed möjlighet att relativt snabbt växa vidare och bli rikstäckande på det sättet vi planerar.


Dela sidan:
Skriv ut: