Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Verahill den 18 juni, 2020

Verahill Familjejuridik i samarbete med Ölands Bank

Ekonomi och juridik hänger ofta ihop, oavsett glädje eller sorg. Framöver kommer Ölands Banks kunder kunna få familjejuridisk hjälp av Verahill Familjejuridik.

-Vi jurister ser mycket fram emot att få hjälpa bankens kunder, säger Therese Häägg, affärsutvecklingschef på Verahill Familjejuridik. Dels handlar det om den förebyggande familjejuridiken som man behöver för att känna sig trygg, men vi vill också stötta när något händer i stunden, exempelvis om någon nära avlider eller om man är mitt i en skilsmässa eller separation och måste bodela. Vi kommer också kunna hjälpa bankens småföretagarkunder med juridik som passar dem.

Petra Segerdahl, affärsområdeschef på Verahill Familjejuridik fortsätter.

– Juridisk och ekonomisk trygghet går hand i hand och genom samarbetet kan vi nu skapa den tryggheten för kunden. Tillsammans med en jurist kan bankens kunder, på sitt lokala bankkontor eller via video eller telefon, i lugn och ro reda ut problem och räta ut frågetecken kring det juridiska.

Anders Nordh, privatchef Ölands Bank, instämmer.

– Våra bolag delar många värderingar och våra medarbetare har samma ambition i att hjälpa varje kund vidare i sin unika situation. Vi ser fram mot det nära och lokala samarbetet. Det är en fördel för kunden både ekonomiskt och juridiskt.

Verahill Familjejuridik är en juridisk byrå med jurister specialutbildade inom familjerätt. Verksamheten har sitt ursprung i begravningsbranschen, och dödsfallsjuridiken kompletteras idag av förebyggande juridik samt rådgivning kring tvister som bodelning och vårdnad. Begravningsverksamheten är samlad under varumärket Klarahill. 

Idag finns 8 juridikkontor och 24 begravningsbyråer. Verahills kontor ligger i Nacka, Stockholms City, Täby, Malmö, Vänersborg, Göteborg, Jönköping och Kalmar.

Verahill är ett helägt dotterbolag till Klarahill AB


Dela sidan:
Skriv ut: