Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Klarahill Foto Jonas Bilberg
Publicerat av Verahill den 4 februari, 2021

Petra Segerdahl blir VD för Verahill Familjejuridik

Klarahillkoncernen består av två affärsområden – begravning (Klarahill) och familjejuridik (Verahill).
Klarahills kunder blir även kunder hos Verahill, som in sin tur knyter ihop den förebyggande juridiken med planering inför livets slut. På så sätt skapas ett kretslopp där kunderna kan få hjälp genom hela livet.

Under 2020 har Verahill positionerat sig som en aktör även inom familjejuridiska tvister och rådgivning inom den förebyggande ekonomiska familjerätten, bland annat genom att etablera flera nya samarbeten med banker och försäkringsbolag.

Verahill tar nu ytterligare ett steg mot att tydliggöra sin ställning som självständig aktör på den familjejuridiska marknaden genom att tillsätta en egen VD, tidigare COO/Affärsområdeschef Petra Segerdahl.

– Som representant för huvudägaren Mellby Gård ser jag fram emot den spännande utveckling som Verahill står inför, säger Sven Knutsson, Klarhillkoncernens styrelseordförande.

– Vi är ett bra team som brinner för att hjälpa människor med juridiken genom livets alla skeden, säger Petra Segerdahl. Många tror att man kan kontakta en jurist först när något hänt, men med förebyggande juridik undviker man både ekonomiska och oförutsedda överraskningar. Med en bredare portfölj och nya samarbeten kan vi skapa trygghet hos ännu fler. Det är grunden i vår affär.

 

Verahill är en juristfirma specialiserad på juridisk rådgivning för privatpersoner inom det familjerättsliga området. Vi hjälper till med förebyggande rådgivning och avtal men är också ett tryggt stöd när det stormar, t ex agerar vi ombud vid tvister inom bodelning, vårdnadsfrågor och arv.

Verahill ingår i Klarahillkoncernen som även driver begravningsverksamhet. Tillsammans har vi idag ca 40 kontor. Huvudägare är Mellby Gård.


Dela sidan:
Skriv ut: