Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Verahill den 7 oktober, 2019

Helt nytt kontor öppnar i Stockholm

Verahill fortsätter att växa i Stockholm! I april 2019 öppnar vi ett helt nytt kontor i nya, moderna lokaler i Sickla. I samband med detta förlänger vi även vårt samarbete med Jurek Rekrytering & Bemanning, då vi kommer att anställa ett flertal personer till det nya kontoret.

Det nya Sickla-kontoret är det första av Verahills kontor som inte har någon anknytning till begravningsbranschen. Fokus kommer därför att ligga på att utveckla våra tjänster och bredda vårt erbjudande.

– Med detta kontor vill vi i takt med att vi anställer nya människor med fler kompetenser bredda vårt erbjudande inom familjejuridiken och göra oss till en ännu mer komplett byrå, säger Anna Larsson, operativ chef på Verahill.

Det nya kontoret är beläget i nya, moderna lokaler i Sickla, där även moderbolaget Klarahill och dess ledning sitter. Till öppningen söker vi nu 15 nya kollegor och för att säkerställa att vi hittar rätt personer har vi förlängt vårt samarbete med Jurek Rekrytering & Bemanning.

– Vi är väldigt nöjda med vårt tidigare samarbete med Jurek Rekrytering & Bemanning och har stort förtroende för dem. Därför har vi valt att fortsätta samarbetet med dem nu när vi återigen söker personal med hög juridisk kompetens, säger Anna Larsson.


Dela sidan:
Skriv ut: