Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Verahill den 13 mars, 2020

Helena Kumblad – ny processchef på Verahills huvudkontor i Nacka.

Vi hälsar Helena Kumblad, vår nya processchef på Verahill, varmt välkommen!

Helena har en bakgrund som allmänpraktiserande advokat med specialinriktning mot familjerätt och särskilt barnrätt. Helena har också arbetat som specialist på Västerås stad inom tvångsmål där hon drivit ett hundratal ärenden i domstol och även ansvarat för utbildning och handledning av stadens socialsekreterare inom området.

”Med Helena i täten satsar vi på en processgrupp där ledorden är kompetens, professionalitet och engagemang genom hela ärendets gång. Helena brinner verkligen för dessa frågor och jag är fantastiskt glad över att hon har valt att ansluta till Verahill”, säger Petra Segerdahl, COO och tidigare advokat.

”Det som fick mig att välja Verahill var möjligheten att utforma ett processteam med barnets bästa i fokus, i kombination med att få arbeta på en modern och nytänkande juristbyrå”, säger Helena. ”Jag gillar verkligen Verahills inställning att arbeta mot långsiktigt hållbara lösningar i de tvister vi driver.”

Helena utgår från vårt huvudkontor i Nacka och leder processteamet som även finns representerat på kontoren i Malmö, Göteborg, Vänersborg, Jönköping och Täby.


Dela sidan:
Skriv ut: