Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Verahill den 27 november, 2019

​Verahill växer och förstärker organisationen med en branschkunnig Försäljnings- och affärsutvecklingschef!

Therese Häägg, tidigare kontorschef på Familjens Jurist i Sollentuna och Uppsala, kliver in som Försäljnings- och affärsutvecklingschef för att aktivt arbeta med och stötta bolagets offensiva tillväxtplan.

– Med sin gedigna erfarenhet som operativ ledare inom humanjuridiken och sitt brinnande intresse för försäljning och affärsutveckling är Therese en ”perfect match” för Verahill. Jag är oerhört glad över att Therese valt att ansluta till oss, säger Petra Segerdahl, COO på Verahill.

– Verahill är ett företag i extrem tillväxt. Utbudet av tjänster omfattar rådgivning inom den ekonomiska familjerätten och hantering av bouppteckningar, förvaltningar och arvskiften, men vi breddar oss systematiskt inom de rättsområden där våra kunder efterfrågar vår hjälp och är i startgroparna inför att bygga upp en processgrupp med gedigen kompetens inom såväl familjerättsliga tvister som andra rättsområden där privatpersoner behöver vår hjälp.

Antalet medarbetare förväntas växa med 50% innan utgången av mars 2020. Som ett led i målsättningen att bli en av Sveriges största aktörer inom humanjuridiken expanderar Verahill även geografiskt och öppnar nytt kontor i Göteborg i januari.

Klarahill AB med huvudkontor i Stockholm bedriver begravningsverksamhet under varumärket Klarahill och familjejuridik under varumärket Verahill. Idag finns drygt 30 kontor runt om i Sverige, flertalet med både jurist- och begravningsverksamhet men även separata kontor inom varje bransch.

Bolaget bildades 2014 och har sedan starten snabbt vuxit till en koncern med drygt 100 anställda och cirka 150 msek i omsättning. Bolaget har fortsatt starka tillväxtplaner. Huvudägare är Mellby Gård.


Dela sidan:
Skriv ut: