Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Klarahill Foto Jonas Bilberg
Publicerat av Verahill den 8 oktober, 2019

​Petra Segerdahl ny COO/Affärsområdeschef i Verahill

Som ett led i vår strategi att bli Sveriges ledande familjejuridikbolag välkomnar vi Petra Segerdahl som ny COO/Affärsområdeschef för Verahill.

Petra har en gedigen jurist- och affärsutvecklingsbakgrund, bl a som advokat specialiserad på kommersiell tvistelösning på advokatbyrån MAQS och som Kundområdeschef för Familjens Jurist.

– Verahill är ett företag i extrem tillväxt, något så ovanligt som en hungrig startup i juristkostym. Här finns det utrymme för passion och engagemang hos medarbetarna, självklart för att hjälpa våra kunder på bästa sätt men även för att skapa Sveriges vassaste juristfirma. Vi kommer att bredda vårt erbjudande inom juridiken för att kunna finnas där för våra kunder i fler situationer genom livet. Det kommer att bli en fantastisk resa, som jag ser fram emot att göra tillsammans både med de kunniga och härliga medarbetare som finns ombord idag, och med de nya kollegor som kontinuerligt ansluter till oss.

– Vi är en juristbyrå som vill göra människors liv tryggare. Det ska vara självklart att ta hjälp av en familjejurist när livet förändras.

Bolagets VD, Niklas Steenberg, är glad över rekryteringen.

– Med Petra ombord tar vi nu ytterligare ett stort kliv framåt på resan mot att bli det självklara valet när våra kunder behöver en jurist vid sin sida.

För mer information kontakta

Petra Segerdahl, COO, Telefon 070-561 42 57, petra.segerdahl@verahill.se

Niklas Steenberg, CEO, Telefon 0733-64 65 66, niklas.steenberg@klarahill.se


Dela sidan:
Skriv ut: