Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av TM & PARTNERS den 9 februari, 2023

TM & Partners har biträtt Slussgården i samband med uppförande och uthyrning av restaurang med takterrass till Stureplansgruppen

På Hornsgatan 20 i Stockholm har Slussgården uppfört ytterligare en våning på kvarteret Överkikarens nuvarande 12 våningsplan. Tillbyggnaden kommer att ge plats för en restaurang på taket med en stor tillhörande terrass. Hyresgäst till restaurangen och takterrassen är Stureplansgruppen, som därmed öppnar sin första restaurang på Södermalm i Stockholm. Restaurangen får namnet Freyja och öppnar den 13 mars 2023.

TM & Partners har i samband med projektet biträtt Slussgården vid framtagande och förhandlingar avseende avtal för genomförandet och förhyrningen med Stureplansgruppen. Lars Kinneholm, VD på Slussgården, kommenterar:
”TM & Partners är och har varit mycket professionella under hela processen, och fick ihop ett mycket komplext hyresavtal på kort tid. Det var ett komplicerat projekt, som ändå gick otroligt fort efter förstudien. Vi fick ett bygglov inom nio månader med en byggtid på totalt 1,5 år, vilket är extremt snabbt särskilt under pandemin med samtliga utmaningar som det innebar.”

Läs mer på:
DI.se
Slussgården.se

TM & Partners är en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer som specialiserar sig på transaktionsrådgivning och finansiering samt annan kvalificerad affärsjuridik.

TM & Partners team bestod av Safa Mahmoudi (ansvarig delägare), Catharina Danielsson (senior biträdande jurist) och Andreas Sahlstedt (biträdande jurist).

 

För mer information, vänligen kontakta:

Kristoffer Stråth, Managing Partner

info@tmpartners.se

+46-8-400 283 00


Dela sidan:
Skriv ut: