Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Magnusson Advokatbyrå AB den 10 januari, 2022

Magnusson stärker teamet ytterligare med Tobias Edenman

 Magnusson fortsätter sin tillväxtstrategi genom rekryteringen av Tobias som ny delägare. Tobias är väletablerad inom sina verksamhetsområden och har mer än tjugo års erfarenhet av att hantera alla former av fastighetsrättslig rådgivning till svenska och internationella klienter och Magnusson förstärker därför nu sitt erbjudande inom fastighetsområdet.

Tobias var tidigare delägare på Baker & McKenzie i Stockholm där han var ansvarig för fastighetsgruppen. Tobias har också stor erfarenhet av att hantera komplexa ärenden inom teknik- och mediasektorn med såväl gränsöverskridande som lokala dimensioner.

”Vi ser en fortsatt ökande efterfrågan på våra tjänster inom fastighetsområdet. Det är väldigt roligt att ha Tobias på plats, förutom hans härliga energi och personlighet kommer han vara perfekt person för att vidareutveckla och stärka upp vårt fullservicekoncept inom fastighet med transaktioner, entreprenader, projektutveckling samt övriga frågor inom fastighetsrätten och den svenska fastighetsmarknaden”, säger Victor Joersjö COO på Magnusson.

”Magnusson är en modern byrå med ambitioner. Det känns väldigt spännande att få vara med att fortsätta utveckla Magnussons redan starka team på fastighetssidan med ytterligare fokus på transaktionsärenden”, säger Tobias Edenman.

Magnusson är en affärsjuridisk fullservicebyrå med kontor i Stockholm och Göteborg. Magnusson har även en internationell närvaro med kontor i Norden och Baltikum.


Dela sidan:
Skriv ut: