Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Magnusson Advokatbyrå AB den 8 december, 2021

Caroline Landerfors ny delägare på Magnusson

Caroline Landerfors, advokat specialiserad på försäkringsrätt, har valts in som ny delägare till Magnusson Advokatbyrå med tillträde den 1 januari 2022.

Caroline Landerfors anslöt till Magnusson 2017 efter att ha arbetat som bolagsjurist i försäkringsbranschen. Hos Magnusson byggde Caroline upp ett nytt verksamhetsområde inom försäkring som snabbt kom att bli ett av byråns kärnerbjudanden med ranking i både Legal 500 och Chambers Europe.

– Caroline är mycket framstående inom sitt område och oerhört uppskattad av våra klienter och kollegor. Magnusson strävar efter att rekrytera, behålla och utveckla de bästa talangerna, därför är det extra roligt att se Caroline ta steget att bli delägare hos oss, säger Victor Joersjö COO på Magnusson Sverige.

– Jag har satsat på Magnusson och är glad att Magnusson satsar på mig. Jag ser fram emot att bidra till att fortsätta bygga framtidens byrå tillsammans med mina drivna och skarpa kollegor, säger Caroline Landerfors.

Magnusson är en affärsjuridisk fullservicebyrå med kontor i Stockholm och Göteborg. Magnusson har även en internationell närvaro med kontor i Norden och Baltikum.

 


Dela sidan:
Skriv ut: