Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Lindahl den 6 juli, 2021

Natali Engstam Phalén till Advokatfirman Lindahl

Advokatfirman Lindahl fortsätter att växa och med spetskompetens utveckla sitt erbjudande som en av landets ledande affärsjuridiska rådgivare. Till det snabbväxande kontoret i Stockholm ansluter nu antikorruptionsexperten Natali Engstam Phalén.

Med start den 1 oktober kommer Natali ansvara för rådgivningen inom Compliance & Investigations på Lindahls kontor Stockholm. Hon kommer också att ansvara för EU- och konkurrensrätt, inbegripet offentlig upphandling, på kontoret.

– Natali har en omvittnat hög förmåga att leda utveckling och nå resultat till glädje för både klienter och kollegor. Jag ser mycket fram emot att få välkomna henne till Lindahl och hon kommer till oss under en period med stark utveckling och fortsatt höga ambitioner. Det ska bli spännande att se vad vi alla kan åstadkomma tillsammans, säger Mats Tindberg, Managing Partner på Lindahl Stockholm.

Natali kommer närmast från en roll som generalsekreterare för Institutet Mot Mutor där hon arbetat sedan 2017. Hon har tidigare erfarenhet som advokat med stor erfarenhet inom EU- och konkurrensrätt, compliance och upphandling. Hon har de tre senaste åren utnämnts till en av framtidens kvinnliga ledare samt under 2019 till en av näringslivets mäktigaste kvinnor.

I takt med att allt fler skickliga jurister ansluter till Lindahl ökar byrån sin förmåga att växla upp sitt erbjudande ytterligare, till glädje för alla klienter som behöver effektiv rådgivning som kan skapa hållbar affärsnytta.​​​​​​​


Dela sidan:
Skriv ut: