Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
191203 Stockholm Advokatfirman Lindahl etablerar sig i Stockholm. VD Tobias Wohlén och Johan Herrström. Foto & copyright:Martina Huber/Lindahl
Publicerat av Lindahl den 1 februari, 2023

Lindahl växer och når fortsatta framgångar

Advokatfirman Lindahl fortsatte sin tillväxtresa under 2022 och ökade omsättningen till 637 mkr, vilket innebär att byrån vuxit med 44 procent de senaste tre åren.

Lindahl fortsatte under det gångna året att attrahera många nya talanger och välkomnade också fyra nya delägare. Under årets första månad 2023 har ytterligare fyra nya delägare tillträtt.

–​​​​​​​ Självklart är vi stolta över att vi fortsätter växa, inte minst i en tid när omvärlden och konjunkturen är minst sagt turbulent. Utvecklingen drivs av en ambitiös inställning på alla våra sex kontor och vi är mycket glada för förtroendet från såväl gamla som nya klienter. Med vår heltäckande affärsjuridiska kompetens vill vi fortsätta ge värdefulla bidrag till klienternas verksamheter, säger Johan Herrström, Lindahls ordförande.

Med omkring 300 medarbetare är Lindahl en av Sveriges största och ledande affärsjuridiska advokatbyråer.

– Lindahls position på marknaden skapar en spännande och utvecklande arbetsvardag för de många talanger som under 2022 har startat sina karriärer hos oss, och våra kunniga och engagerade medarbetare är basen för vår framgång, säger Tobias Wåhlén, VD för Lindahl.


Dela sidan:
Skriv ut: