Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Lindahl den 2 maj, 2023

Lindahl välkomnar transaktionsexperten Jan Byström

Advokatfirman Lindahl gör en topprekrytering i form av ledande transaktionsadvokaten Jan Byström. Jan Byström har mer än 25 års erfarenhet av att bistå såväl nationella som internationella klienter med transaktioner inom Private Equity, Venture Capital och Corporate M&A.


Jan Byström har arbetat på ett antal internationella advokatbyråer, både i Stockholm och New York. Hans rådgivning sträcker sig från mycket stora transaktioner som täcker in flera jurisdiktioner till finansieringar av tillväxtbolag via venture capital-fonder.

På Lindahl kommer han att få en nyckelroll i den fortsatta utvecklingen av byråns Private Equity-, Venture Capital- och Corporate M&A-verksamheter.

– Jag är mycket glad och stolt över att få välkomna Jan Byström till Lindahls starka och växande team. Hans långa och breda erfarenhet av transaktioner blir en viktig pusselbit i den fortsatta utvecklingen av Lindahl. Dessutom är Jan mycket skicklig på att dela med sig av sin kunskap och engagerad i att de som jobbar med honom ska förstå helheten, säger Monica Lagercrantz, Managing Partner för Lindahl i Stockholm.

Jan Byström ansluter till Lindahls Stockholmskontor den 2 maj.

Jan Byström är rankad som ledande advokat inom både Corporate/M&A och Private Equity av rankinginstitutet Chambers & Partners. Här hittar du hans profil och klientomdömen.

Vid frågor, kontakta gärna:

Laura Manninen, Chief Communications Officer, Lindahl
076-617 05 33
laura.manninen@lindahl.se


Om Advokatfirman Lindahl:

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer, som med framtidsfokus, engagemang och en stark kultur hjälper klienter till framgångsrika affärer och medarbetare att nå sin fulla potential. Våra kontor finns i sex av landets största städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Läs mer på lindahl.se


Dela sidan:
Skriv ut: