Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Lindahl den 21 november, 2019

Lindahl rådgivare vid försäljningen av EPS-gruppen till irländska Uniphar plc

EPS-gruppen, som består av EPS Vascular AB, EP Endovascular AB och EPS Vascular Oy, säljer och distribuerar marknadsledande medicinteknikprodukter inom kardiovaskulära och neurovaskulära applikationsområden i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Baltikum. EPS-gruppen omsatte c:a 125 mkr under räkenskapsåret 2018.

Uniphar plc är noterat på Dublinbörsen och omsätter 1,5 miljarder euro. Förvärvet är ett led i Uniphars tillväxtstrategi för Europa.

”Den support som vi har fått från teamet på Lindahl har möjliggjort att EPS genomförde en försäljning till Uniphar på Irland. Det var en lång och komplex affär med en omfattande due diligence. Lindahls team har varit en otrolig hjälp för oss och vi är tacksamma att de var på vår sida om förhandlingsbordet.” – Joakim Eriksson

Lindahl har varit rådgivare till säljarna i transaktionen och vårt team har bestått av Magnus Ramberg (klientansvarig), Svante Liljedahl (projektledare, M&A), Viktor Wihlstrand (M&A), Christer Hagberg (arbetsrätt) & Isabelle Selemba (M&A).


Dela sidan:
Skriv ut: