Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Lindahl den 15 december, 2021

Lindahl rådgivare när ny ägarpartner går in i Sluta Gräv

Lindahl har agerat rådgivare åt Sluta Gräv när Sobro går in som majoritetsägare i bolaget. Sluta Gräv stärker på detta sätt förutsättningarna för en ökad tillväxt och global närvaro. Företaget har en tydlig agenda mot ett mer innovativt, hållbart och cirkulärt byggande, vilket har visat sig vara ett framgångsrikt koncept på marknaden. Med Sobro som ny ägarpartner får Sluta Gräv ytterligare kraft att möta en marknad i snabb förändring och hålla en fortsatt snabb expansionstakt.

Sobros vision är att vara en engagerad ägarpartner åt framtidens företag. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är Sobro med och bygger lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden. Utöver Sluta Gräv är Sobro även ägarpartner i ByggDialog, Dafo Vehicle, Elastx, Mercur, NCS Colour, Retune, Road Rental, Tengbom, Vinnergi och Zington.

Sluta Gräv är en uppstickare inom byggbranschen som erbjuder en modern och kostnadseffektiv markförankring med egenutvecklade markskruvar. De har säte i Helsingborg, finns på 12 marknader, har 150 auktoriserade partners och är 18 anställda. Företaget hade en tillväxt under 2021 med 60 procent.

Lindahls team har bestått av Svante Liljedahl, Viktor Wihlstrand och Jakob Melander.


Dela sidan:
Skriv ut: