Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Lindahl den 18 augusti, 2020

Lindahl rådgivare när Arcos Hydraulik förvärvar samtliga aktier i PMP Arcos OY

Lindahl har varit rådgivare åt Arcos Hydraulik vid förvärvet av samtliga aktier i PMP Arcos OYAB. Arcos Hydraulik och PMP Arcos OY har sedan många år en framgångsrik affärsmässig relation och förvärvet är ett naturligt nästa steg. PMP Arcos OY:s tidigare ägare Ilkka Eivola kommer att arbeta vidare i bolaget som ansvarig för försäljningen, vilket kommer att säkerställa och ytterligare stärka företagets position på marknaden.

”Med Arcos Hydraulik ökar möjligheterna att utveckla verksamheten ytterligare, något jag ser fram emot att göra de kommande åren.” säger Ilkka Eivola.

Arcos Hydraulik utvecklar, tillverkar och renoverar hydrauliska cylindrar, system och specialprodukter till kunder inom industri, energi och marint i norra Europa. Arcos Hydraulik är ett helägt dotterbolag till Dacke Industri, en långsiktig ägare som investerar i innovativa teknikföretag med fokus på kundanpassade komponenter och system.

PMP Arcos OY utvecklar och säljer oscillatorer och andra specialprodukter till framför allt pappers- och massaindustrin på en global marknad.

Lindahls team har bestått av Svante Liljedahl (ansvarig partner, M&A) och Jakob Melander (M&A).


Dela sidan:
Skriv ut: