Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Lindahl den 10 augusti, 2022

Lindahl rådgivare i samband med att Broviken blev huvudägare i Corplus

Lindahl biträdde innan sommaren ägarna av Corplus AB och Corplus Syd AB (”Corplus”) i samband med en transaktion genom vilken Broviken Gruppen (”Broviken”), som äger och utvecklar kvalificerade tjänsteföretag, blev huvudägare i Corplus. Genom transaktionen och Brovikens investering kan ägarna till Corplus tillsammans med Broviken fortsätta att utveckla Corplus verksamhet och samtidigt bredda Brovikens tjänsteerbjudande ytterligare.

Corplus är en kvalitetsfokuserad, snabbväxande förmedlare av interimstjänster inom ekonomi, HR och lön, med kontor i Stockholm och Malmö. Corplus grundades 2012 och är idag en av Sveriges snabbaste växande byråer inom sitt segment. Verksamheten, som omsätter ca 160 Mkr med god lönsamhet, drivs av en kompetent organisation med ett starkt nätverk bestående av ca 800 frilansande konsulter.

Broviken är en privatägd företagsgrupp som investerar i nordiska företag inom tjänstesektorn, drivna av starka entreprenörer och ledningsgrupper. Broviken grundades 2018 och har förutom Corplus bolag som Forsen, Svefa, Attollo och Cereb i sin portfölj.

Lindahl har agerat legal rådgivare till ägarna av Corplus vid försäljningen och teamet har främst bestått av Mårten Steen, Erika Svensson, Disa Almqvist och Bengt Bolin.


Dela sidan:
Skriv ut: