Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Lindahl den 4 januari, 2022

Lindahl fortsätter tillväxtresan med fler nya delägare 

Advokatfirman Lindahl fortsätter att växa och utveckla sitt erbjudande som en av landets ledande affärsjuridiska rådgivare. Nu förstärks byrån ytterligare genom att byråns advokater Ola Svanberg och Anna Ramsay får nya roller som delägare. Samtidigt ansluter Victoria Skoglund och Urban Båvestam som nya delägare till kontoret i Stockholm.

– Vi känner oss väldigt stolta och glada över att få välkomna ännu fler skickliga jurister till vår delägargrupp, och ser en stark utvecklingstrend över hela landet, inte minst på vårt snabbväxande kontor i Stockholm, säger Johan Herrström, ordförande för Lindahl.

Advokatfirman Lindahl öppnade sitt nya kontor i Stockholm i början av 2020 och verksamheten har sedan dess vuxit sig allt starkare och större i takt med att flera skickliga jurister anslutit till byrån. Idag, två år senare, består kontoret av över 40 medarbetare.

Till Lindahl i Stockholm välkomnas nu Victoria Skoglund och Urban Båvestam som nya delägare. Victoria kommer att stärka upp erbjudandet inom aktiemarknadsrätt, medan Urban är inriktad på tvistlösning. Urban kommer arbeta tillsammans med David Ackebo som anslutit som ny delägare till kontoret tidigare under hösten, och som även han är verksam inom processavdelningen.

Ny delägare på Lindahl i Stockholm blir också Ola Svanberg, en av byråns egna advokater. Ola är specialiserad inom aktiemarknadsrätt och arbetar därutöver med associationsrätt och processföring i förfaranden med anknytning till nämnda områden.

Vid Lindahls kontor i Göteborg blir Anna Ramsay, också en av byråns egna advokater, en del av delägargruppen. Anna kommer att fortsätta att bistå klienter med värdefull rådgivning inom allmän affärsjuridik och då främst inom processrättsområdet.

De nya delägarna tillträder från och med januari 2022. Ambitionen är att fortsätta tillväxtresan och välkomna ännu fler jurister framöver.


Dela sidan:
Skriv ut: