Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Lindahl den 13 januari, 2021

Lindahl fortsätter expansion i Stockholm med fler nya delägare

Advokatfirman Lindahl öppnade sitt nya kontor i Stockholm för ett år sedan och har under 2020 vuxit stadigt med allt fler delägare och biträdande jurister. I slutet av 2020 kunde vi berätta att ytterligare två delägare, Jan Berg och Moritz Veller, ansluter till byråns kontor i Stockholm. Den snabba tillväxten i Stockholm har nu tagit ännu ett kliv genom att advokaterna Ottilia Boström och Fredrik Gillgren anslutit som delägare i januari. Ottilia är specialiserad inom arbetsrätt och kommer närmast från Bird & Bird, och Fredrik är specialiserad inom finansieringstransaktioner och finansiella omstruktureringar och kommer närmast från Schjødt.

– Vi är glada och stolta över att kunna välkomna ännu fler skickliga jurister till vår byrå, säger Johan Herrström, ordförande för Lindahl. Vi fortsätter hela tiden att förstärka vårt erbjudande och vår förmåga att ge en effektiv rådgivning med fokus på affärsnyttan för våra klienter.

Lindahl i Stockholm har ett heltäckande erbjudande till sina klienter och fortsätter rekrytera fler duktiga jurister till kontoret.

– Vi har kommit långt i Stockholm på bara ett år, och med Ottilia och Fredrik tar vi ytterligare ett viktigt steg, och vi ser fram emot att fortsätta presentera fler goda nyheter framöver, säger Mats Tindberg, managing partner för Lindahl Stockholm.

Samtliga delägare på Lindahl i Stockholm:

Ottilia Boström – arbetsrätt

Fredrik Gillgren – bank & finans

Jan Berg – fastigheter, riskkapital, M&A

Moritz Veller – private equity, M&A, bolagsrätt

Monica Lagercrantz – aktiemarknadsrätt, associationsrätt

Mårten Lindberg – immaterialrätt, internet & kommunikationsteknik

Henrik Nobel – M&A, private equity, fastigheter

Mats Tindberg – M&A, IT, bolagsrätt, industri, arbetsrätt

Dennis Westermark – aktiemarknadsrätt, tvistlösning, associationsrätt

Johan Åberg – immaterialrätt, tvistlösning, entreprenad, compliance


Dela sidan:
Skriv ut: