Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Lindahl den 15 juli, 2022

Lindahl biträder vid försäljning av Treehotel

Lindahl har agerat rådgivare till Partnerinvest Norr och övriga ägare vid försäljningen av Treehotel, ett av Norrbottens mest kända och unika varumärken. Från och med 1 september 2022 är det Jonas Olsson, som är ägare av Balticgruppen, som genom bolaget Meditron Holding tar över hotellet och driver verksamheten vidare med nuvarande personal.

Treehotel ligger i orten Harads i Norrbotten och är känd för sin unika boendeupplevelse med rum högt uppe bland trädtopparna. Här finns idag åtta rum designade av Skandinaviens främsta arkitekter och där varje trädrum har fått en egen prägel. Gemensamt för rummen är att de alla är belägna fyra till sex meter över marken, i en orörd och storslagen natur.

Partnerinvest Norr är ett riskkapitalbolag som investerar i bolag med skalbara affärsmodeller i Norr- och Västerbotten. Bolaget grundades våren 2010 och har varit delägare i Treehotel sedan 2012.

Lindahl har vid försäljningen företrätt Partnerinvest Norr, grundarna Kent Lindvall och Britta Jonsson-Lindvall samt övriga säljare. Teamet från Lindahl har bestått av Mårten Steen, Disa Almqvist och Emira Peterson. Advise North har agerat finansiell rådgivare till säljarkollektivet i samband med transaktionen.

Mer om förvärvet och Treehotel finns att läsa på fastighetsvarlden.se

 


Dela sidan:
Skriv ut: