Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Lindahl den 27 november, 2020

Lindahl biträder Recover i förvärvet av Skadeteknikgruppen

Lindahl har företrätt EQT ägda Recover vid förvärvet av SWE Skadeteknikgruppen AB med verksamhet i hela Stockholmsregionen. Genom förvärvet stärker Recover sin kompetens inom utredning, vattenskador, inomhusmiljö och miljöinventeringar.

Recover är marknadsledande i Norden inom industri- och skadeservice. Recover  levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover etablerades som en självständig verksamhet för sju år sedan har företaget tredubblat omsättningen. Recover är en nordisk aktör med nationell närvaro i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Recover har över 2 500 anställda fördelat på 104 kontor över hela Norden.

EQT äger Recoverkoncernen tillsammans med bolagets ledningsgrupp och är ett av Europas ledande riskkapitalbolag med över 25 års erfarenhet av företagsförvärv och utveckling av dessa. EQT består i dag av 16 aktiva fonder som investerat i 140 företag runt om i världen. Dessa portföljbolag har över 159 000 anställda.

Lindahls team leddes av Henrik Nobel (ansvarig delägare) och bestod därutöver av Nicklas Bexelius, Mikael Nagy och Asta Schulz.


Dela sidan:
Skriv ut: