Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Lindahl den 2 februari, 2022

Fortsatt stark tillväxt för Lindahl

Advokatfirman Lindahl fortsatte sina kraftfulla tillväxt under 2021 och ökade omsättningen med 15 procent till 607 miljoner kronor, vilket innebär att byrån vuxit med 37 procent på två år. Under 2021 skedde även ett stort antal nyrekryteringar och Lindahl kunde välkomna flera nya delägare.

– Vår starka tillväxt fortsätter. Tillväxten drivs av en ambitiös expansion runt om på våra sex kontor och då särskilt vårt nya Stockholmskontor. Vi är mycket glada för det förtroende som vi upplever från såväl gamla som nya klienter. Utvecklingen skapar en väldigt spännande verksamhet för de många talanger som söker sig till oss, säger Johan Herrström, ordförande för Lindahl.

Med omkring 280 medarbetare är Lindahl en av landets största och ledande affärsjuridiska advokatbyråer. På två år har byrån vuxit med drygt 37 procent. Under året har många unga talanger startat sina karriärer på något av byråns sex kontor. Efter två års verksamhet på det nya kontoret i Stockholm arbetar omkring 45 medarbetare där, och tillväxten förväntas vara fortsatt hög på kontoret.

– All vår framgång utgår från våra många kunniga och engagerade medarbetare som arbetar tillsammans för att erbjuda klienterna rak och tydlig rådgivning som ger bättre affärer. Vi ser fram emot ett år där vi fortsätter utveckla våra erbjudanden och vår verksamhet samtidigt som vi räknar med att få välkomna många nya duktiga kollegor till våra sex kontor, säger Tobias Wåhlén, VD för Lindahl.


Dela sidan:
Skriv ut: