Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Lindahl den 6 september, 2021

David Ackebo ny delägare på Lindahl

Advokatfirman Lindahl fortsätter sin snabba tillväxt i Stockholm. Nu är det klart att tvistlösningsexperten David Ackebo går till Lindahl. Genom rekrytering stärker byrån ytterligare sitt erbjudande av kommersiell tvistlösning med fokus på tydlig affärsnytta för klienterna.

David Ackebo ansluter till Lindahl i Stockholm i början på september. David är specialiserad inom tvistelösning och har stor erfarenhet av internationella och svenska skiljeförfarande samt domstolsprocesser och har, utöver domstolstjänst och internationella meriter, lång erfarenhet från flera byråer.

– Vi välkomnar David som delägare och ser fram emot att få ännu en god kraft som kan bidra till vår fortsatta utveckling och ge våra klienter en effektiv rådgivning som skapar hållbar affärsnytta, säger Johan Herrström, ordförande på Lindahl.

David kommer att utveckla verksamheten inom tvistlösning på Lindahl i Stockholm. Hans breda erfarenhet omfattar bland annat IT, telekom, byggindustrin, investeringsavtal samt M&A- och infrastrukturrelaterade tvister och compliancearbete.

– Lindahls spännande utveckling på marknaden i Stockholm, en lång tradition av högkvalitativa uppdrag och en framskjuten placering i den svenska advokatbranschen ger oss en mycket god position för att utveckla vårt erbjudande inom tvistlösning. Jag ser en stor potential för byrån, klienternas affärsnytta och min egen utveckling, säger David Ackebo.

David verkar som advokat för svenska och utländska klienter i komplexa skiljeförfaranden enligt olika regler, såsom ICC, AAA/ICDR, SCC, LCIA, SIAC, samt i ad hoc-administrerade skiljeförfaranden. Utöver tvistlösning har David engagerat sig i olika frågor om CSR, hållbarhet och antikorruption, inklusive flera högprofilerade korruptionsutredningar.


Dela sidan:
Skriv ut: