Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Lindahl den 19 oktober, 2023

Ahmed Al-Rahma ny delägare på Lindahl

Sedan 1 oktober är Ahmed Al-Rahma ny delägare på Advokatfirman Lindahl. Han kommer att ytterligare förstärka byråns M&A- och Private Equity-grupp i Stockholm.

– Vi är mycket glada att välkomna Ahmed till Lindahl. Ahmed blir en oerhört viktig del av vår M&A- och Private Equity-grupp, där vi trots en svag konjunktur ser en stark efterfrågan på våra tjänster, säger Monica Lagercrantz, Managing Partner på Lindahl i Stockholm.

Ahmed Al-Rahma kommer närmast från Roschiers M&A-grupp. Han har innan dess bland annat gått domarbanan vid Svea hovrätt samt arbetat på andra internationella advokatbyråer. Ahmed har också en unik entreprenöriell bakgrund som grundare av Sveriges första företag för peer-to-peer bildelning.

– Jag har fått ett varmt välkomnande på Lindahl och ser verkligen fram emot att få vara med och bidra till Lindahls fortsatta utveckling.

Lindahl har på senare tid sett en ökad efterfrågan av dess tjänster inom verksamhetsområdena M&A och Private Equity och byrån har, bland annat, bistått Polaris vid förvärvet av en majoritetspost av aktier i Micropower Group samt Wistrandsgruppen vid dess försäljning av Dollarstore.

Ahmed Al-Rahma ansluter kort efter Lindahls rekrytering av transaktionsexperten Jan Byström.


Dela sidan:
Skriv ut: