Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Lindahl den 14 mars, 2023

Advokatfirman Lindahl växlar upp med nytt kontor i Stockholm

Advokatfirman Lindahl flyttar i höst in i nya lokaler på Smålandsgatan 16 i Stockholm – en effekt av byråns snabba tillväxt. Den anrika fastigheten Skären 6 belägen i hörnet Smålandsgatan/Biblioteksgatan är uppförd år 1900 och ger Lindahl representativa lokaler om 1 349 kvm, med högt i tak och utsikt över Norrmalmstorg.

Lindahl har under flera år vuxit sig både starkare och större. I Stockholm flyttade byrån till ett större kontor på Nybrogatan 17 så sent som i maj 2021 – lokaler som man nu har vuxit ur.

– Vi rekryterar löpande fler duktiga och drivna jurister och vi är nu över 50 medarbetare i Stockholm. Till hösten ansluter fler jurister och med den tillväxttakten behöver vi mer utrymme. Vi renoverar just nu de nya lokalerna och jag ser fram emot att i höst få välkomna både medarbetare och klienter till vårt kontor på Smålandsgatan, säger Monica Lagercrantz, Managing Partner för Lindahl i Stockholm.

Kontorets nya adress blir Smålandsgatan 16. Inflytt beräknas ske i september 2023.

– Vi är mycket glada över att Lindahl väljer att fortsätta sin tillväxtresa i denna fina fastighet. Fastigheten och lokalen tror vi kommer att passa dem mycket bra med sin karaktär samt centrala och öppna läge mitt i stan. Varmt välkomna till Biblioteksstan!, säger Fredrik Lindén, Uthyrningschef Fastighetsförvaltning på Novier.

CBRE har biträtt Lindahl i förhandlingarna med hyresvärden.


Dela sidan:
Skriv ut: