Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Lindahl den 16 juni, 2020

​Lindahl rådgivare vid Dacke Industris förvärv av Dynalyse AB

Lindahl har varit rådgivare åt Dacke Industri vid förvärvet av Dynalyse AB. Förvärvet erbjuder Dacke Industri tillgång till en affär inom produktkvalitetsmätningar i processlinjer och öppnar möjligheter på den globala marknaden. Dynalyse har byggt upp en stark och global kundbas och genom egna produkter och samarbetspartners har bolaget sedan 25 år tillbaka sålt ett stort antal system och lösningar där kunskap och kvalitet har varit avgörande för framgången och förtroendet hos kunderna.

Dacke Industri är en långsiktig ägare som investerar i innovativa teknikföretag med fokus på kundanpassade komponenter och system. Dacke Industri är typiskt ensam eller majoritetsägare i förvärvade bolag då deras långsiktiga fokus kommer till sin bästa rätt.

Dynalyse AB utvecklar, tillverkar och säljer innovativa mättekniska system till processindustrier. Dynalyse startade 1995 med en ny lösning för kvalitetssortering av konstruktionsvirke genom vibrationsmätning. Denna teknik är nu dominerande i sågverksindustrin för hållfasthetssortering. Idag är de 6 anställda i Partille utanför Göteborg.

Lindahls team har bestått av Svante Liljedahl (ansvarig partner, M&A), Nils Lundgren (M&A), Isabelle Selemba (M&A), Jakob Melander (M&A) och Lukas Jönsson (IP).


Dela sidan:
Skriv ut: