Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Lindahl den 20 maj, 2020

​Lindahl rådgivare när Dacke Industri förvärvar LGL Construction AB

Lindahl har agerat rådgivare åt Dacke Industri vid förvärvet av samtliga aktier i LGL Construction AB.

LGL är ett företag som erbjuder kompletta lösningar inom stålbyggnation där man konstruerar, tillverkar och monterar bland annat stålkonstruktioner för industri, logistik, butik samt lagerinredning. LGLs största marknader är Sverige och Norden. Bolaget omsätter omkring 200 MSEK och har ca 43 anställa i Smålandsstenar där företaget är beläget.

Dacke Industri har god erfarenhet av LGLs affärsområde och värdesätter deras arbetssätt, med djupa och långsiktiga relationer mellan bolaget och dess kunder. Den befintliga ledningen i LGL Construction kommer att fortsätta i sina roller med Fredrik Holmqvist som VD. Ledningen kommer att jobba vidare för att stärka bolagets position som en komplett leverantör av lösningar inom stålbyggnation.

Vi upplever Lindahl som en mycket affärsinriktad, lösningsorienterad och pragmatisk samarbetspartner. Vi siktar på att genomföra fler förvärv och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med Lindahl, säger Lowe Fällmar, Förvärvs- & Affärsutvecklingschef på Dacke Industri.

Lindahls team har bestått av Svante Liljedahl (ansvarig partner, M&A), Nils Lundgren (M&A), Isabelle Selemba (M&A), Jakob Melander (M&A), Christer Hagberg (Fastighet) samt Peter Bäverlid (Bank och Finans).


Dela sidan:
Skriv ut: