Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Lindahl den 19 november, 2020

​Lindahl biträder Recover i förvärvet av Skadesanering i Stockholm

Lindahl har företrätt EQT ägda Recover vid förvärvet av Skadesanering i Stockholm. Genom förvärvet stärker Recover sin närvaro i Stockholmsregionen. Skadesanering i Stockholm AB grundades 2005 och har en årsomsättning på drygt 45 MKR inom affärsområdet skadeservice.

Recover är marknadsledande i Norden inom industri- och skadeservice. Koncernen levererar tjänster till huvudsakligen försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört över 20 förvärv i Norden. Recover har sitt huvudkontor i Oslo och har över 2 100 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Finland fördelat på 104 kontor.

EQT äger Recoverkoncernen och är ett av Europas ledande riskkapitalbolag med över 25 års erfarenhet av företagsförvärv och utveckling av dessa. EQT består i dag av 19 aktiva fonder som investerat i 140 företag runt om i världen, som tillsammans har över 158 000 anställda.

Lindahls team leddes av Henrik Nobel (ansvarig delägare) och bestod därutöver av Nicklas Bexelius, Edvard Gustafsson, Mikael Nagy och Lisa Liljeqvist.


Dela sidan:
Skriv ut: