Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Harvest Advokatbyrå den 16 juni, 2020

Harvest håller webbinarium om ”Hållbara finanser – en genomgång av det nya regelverket”

Den 23 juni håller Harvest Advokatbyrå tillsammans med BG Institute ett kostnadsfritt seminarium på temat ”Hållbara finanser – en genomgång av det nya regelverket”.

Under de närmaste åren genomförs EU:s handlingsplan för finansiering av hållbar tillväxt genom en rad olika åtgärder. Exempelvis införs ett europeiskt klassifikationssystem för att avgöra om en ekonomisk verksamhet är miljömässigt hållbar – Taxonomin. Ett annat exempel är införandet av omfattande nya informationskrav avseende hållbarhetsfrågor genom den s.k. disclosureförordningen.

Under detta kostnadsfria webbinarium görs en övergripande genomgång av de nya kraven och när dessa ska tillämpas. Vi behandlar även vad kraven innebär för finansmarknadsaktörer och finansiella rådgivare och hur dessa bör agera för att anpassa sig till de nya kraven.

Webbinariet genomförs den 23 juni mellan klockan 10:00-11:00. De medverkande föreläsarna är advokaterna Mikaela Reinhammar och Björn Wendleby samt associate Marcus Arvidsson som alla är verksamma vid Harvest Advokatbyrå.

Anmälan sker via länken nedan.

https://www.bginstitute.se/2020/06/hallbara-finanser-en-genomgang-av-det-nya-regelverket/


Dela sidan:
Skriv ut: