Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Groth & Co den 1 oktober, 2019

Vår innovationstävling: vinn rådgivning för 150.000 kr

Moderna innovationer skapar ofta både samhällsutveckling och framgångsrika bolag. Nobels dynamit, Bahcos skiftnyckel och Googles sökmotor är några exempel på detta från vår 150-åriga historia.

Nu vill vi hjälpa nästa generations banbrytande företag, de som kan föra tekniken, samhället och mänskligheten framåt. Vi vill ta vår samlade kunskap och ge tillbaka till dagens näringsliv – det tycker vi är det bästa sättet att fira vårt 150-årsjubileum.

Därför bjuder vi in innovationsföretag med spännande modern teknik att tävla om immaterialrättsrådgivning till ett värde av 150 000 kr. Du beskriver själv vad du vill ha hjälp med. Det kan vara allt från strategisk rådgivning och analys till undersökningar och ansökningar. Vi har experter inom patent, varumärken, design, domännamn, upphovsrätt, avtal, tvist & process, bevakning, namnskapande med mera. Så dina möjligheter är stora.

Beskriv kort varför just ditt företag förtjänar att få vår hjälp, så är du med och tävlar om rådgivning värd 150 000 kr. Lycka till!

 

ANSÖK NU!


Dela sidan:
Skriv ut: