Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Groth & Co den 12 december, 2019

Groth & Co och CSC inleder strategiskt samarbete kring varumärken och domännamn

Immaterialrättsrådgivaren Groth & Co och CSC Digital Brand Services har inlett ett strategiskt samarbete. Genom samarbetet kombineras Groth & Co’s 150-åriga kompetens inom bland annat varumärkesjuridik med CSC’s globalt ledande kompetens inom domännamnshantering och online-säkerhet.

Med kompletterande tjänsteutbud erbjuder de två företagen tillsammans allt som krävs kring strategi, juridik och teknik kopplat till varumärken och domännamn. Erbjudandet blir unikt för Skandinavien och riktar sig till alla som ansvarar för varumärken och domännamn; bolagsjurister, marknadsförare och IT-tekniker.

Groth & Co är Skandinaviens första immaterialrättsrådgivare, grundat 1869. Företaget har experter inom patent, varumärken, designskydd, domännamn, upphovsrätt, tvist & process, bevakning, namnskapande med mera.

Kopplingen mellan varumärken och domännamn är stark. Därför har vi på Groth & Co sedan internets begynnelse erbjudit strategisk, juridisk och teknisk rådgivning kring domännamn. Inom området utvecklas tekniken i exponentiell hastighet och kraven på både säkerhet och driftsäkerhet ökar ständigt. Därför är det viktigt att hela tiden ligga i den absoluta framkanten och det gör vi nu ännu en gång genom samarbetet med CSC, säger Mats Lundberg, VD på Groth & Co

CSC är världens ledande aktör inom domännamn och andra digitala tillgångar. Närmare tre fjärdedelar av världens 100 högst värderade varumärken använder CSC’s tjänster och företaget är världens största corporate registrar med ett stort fokus på säkerhet. Läs mer på cscdigitalbrand.services.

Internet förändras ständigt och med det blir tyvärr både intrången och bedrägerierna mer sofistikerade. Groth & Co har en erkänd kompetens inom juridiska och strategiska frågor kring immaterialrätt och i kombination med CSCs expertis kan vi tillsammans erbjuda företag en modern helhetslösning kring hanteringen av deras digitala tillgångar, säger Carola Dahlin, Regional Director Nordics på CSC.

Samarbetet trädde i kraft 1 december 2019.


Dela sidan:
Skriv ut: