Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Fondia den 10 mars, 2020

Vi välkomnar Gabriella da Silva Rondahl till Fondias team i Stockholm

Stockholmskontorets första tillskott under året blev en kreativ multitalang med en lång rad erfarenheter i ryggen. Gabriella startade sin karriär på Business Sweden och Exportrådet i Lissabon, där hon hjälpte svenska företag med lokal etablering. Därefter återvände hon till Stockholm för arbete på advokatbyrå, senare som konsult inom affärsutveckling och slutligen på revisionsbyrå innan hon hittade hem hos Fondia.

– Varför valde du Fondia?

”Jag valde att börja på Fondia eftersom det är en modernare arbetsplats för jurister där utrymme ges för nytänkande, skapande och kreativitet. Eftersom att jag är intresserad av affärsutveckling är mitt mål alltid att hitta den enklaste, smidigaste och mest okomplicerade lösningen för kunden. Detta gör Fondia möjligt eftersom mina kollegor är likasinnade. Juridik behöver inte alltid vara svårläst, obegripligt och dyrt. ”

– Vilka områden kommer du att jobba med?

”På Fondia kommer jag att fortsätta bistå kunder med frågor inom M&A, GDPR och kommersiell avtalsrätt. Att jag tidigare jobbat med affärsutveckling gör att jag verkligen gillar att jobba med start-ups och drivna entreprenörer som har mycket energi (precis som jag). Det ska bli riktigt kul att kunna fortsätta jobba med sådana bolag.”

– Vad gör du på fritiden?

”På min fritid gillar jag att vara kreativ. Jag dansar, pysslar med teater, skriver låtar och fotar, men det händer även att man hittar mig på gymmet. Om jag vore ett djur skulle jag definitivt vara en fisk eftersom att jag älskar havet. På semestern hittar man mig därför oftast vågsurfandes bland vågorna i Atlanten. Just ja – jag kom även 3:a i Stiletto Run Stockholm 2007. Vad är det? Jo, du ska springa 100 meter så fort du kan i 10 cm höga klackar.”

Välkommen Gabriella!


Dela sidan:
Skriv ut: