Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Cirio den 27 mars, 2020

Lennart Pettersson ansluter till Cirios M&A-team

Lennart Pettersson ansluter som partner till Cirios M&A-team för att förstärka och bredda M&A-erbjudandet.

Cirios transaktionsverksamhet fortsätter att växa, särskilt i private equity-sektorn. Med rekryteringen av Lennart Pettersson stärker Cirio sitt erbjudande ytterligare genom att addera värdefull kompetens och erfarenhet.

– Vi vidareutvecklar kontinuerligt vårt redan starka M&A-team och rekryteringen av Lennart är ett viktigt steg i den strategin. Lennart har lång och bred erfarenhet av att assistera företag i komplexa och internationella M&A-uppdrag och vi är mycket stolta över att Lennart ansluter till oss, säger Peter Lilja, ansvarig för Cirios M&A-verksamhet.

Lennart har närmare 20 års erfarenhet av svenska och internationella M&A- transaktioner. Han har haft särskild fokus på private equity-transaktioner samt M&A-rådgivning till portföljbolag och finansiella institutioner. Lennart har även erfarenhet som insolvensrättslig rådgivare till framförallt bolagsstyrelser. Närmast kommer Lennart från White & Case.

– Det känns väldigt roligt att nu ta klivet över till Cirio och det ska bli både spännande och inspirerande att bidra till Cirios erbjudande. Med min bakgrund känns det också värdefullt att få tillgång till all den specialistkompetens som Cirio redan erbjuder, samtidigt som jag hoppas kunna bidra med min M&A-erfarenhet, säger Lennart.

Lennart Pettersson ansluter till Cirio den 1 april 2020.

För mer information, vänligen kontakta:

Peter Lilja

+46 76 617 08 93

peter.lilja@cirio.se


Dela sidan:
Skriv ut: