Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Cirio den 19 december, 2019

Karl Björlin har valts till ny delägare

Karl Björlin har under hösten 2019 valts till ny delägare med tillträde den 1 januari 2020.

Karl började på byrån under 2011 och ingår i Cirios bank- och finansgrupp och har särskild inriktning på insolvensrätt. Han har stor erfarenhet av rekonstruktioner, konkurser, likvidationer och styrelseansvarsfrågor kopplade till insolvens eller likviditetsproblem. Han har även omfattande erfarenhet av att biträda banker, finansiella institutioner och borgenärer i samband med insolvensförfaranden och vid tvister. Karl biträder även klienter med finansierings- och säkerhetsavtal.

Karl är sekreterare i det nationella Rekonstruktörs- och konkursförvaltarkollegiet (REKON) och är styrelseledamot i den svenska sektionen av Turnaround Management Association (TMA).

  • Cirios bank- och finansverksamhet är sedan länge högt rankade och väl ansedd för sin marknadsposition inom bl.a. rekonstruktion och insolvens. Med Karl Björlins delägarskap kommer den verksamheten att stärkas ytterligare säger David Frydlinger, Managing Partner.

Om Cirio

Cirio är en advokatbyrå med syfte att forma den juridiska infrastrukturen för framtidens näringsliv och samhälle. Byrån grundades 2019 och är en av de ledande fullservicebyråerna i Sverige. Med 130 anställda erbjuder Cirio affärsjuridisk rådgivning inom transaktioner, operativa och strategiska verksamhetsfrågor, tvister och konkurser samt innovationsbringande samarbeten. Byrån har särskild spetskompetens inom områden som förnybar energi, life science och digitalisering.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Lars-Henrik Andersson

M: +46 766 170 822

E: lars-henrik.andersson@cirio.se

 


Dela sidan:
Skriv ut: