Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Cirio den 17 januari, 2020

Cirio rekryterar erfaren CIO

Victoria Sundberg har tillträtt som ny Chief Information Officer på Cirio. Rekryteringen är ytterligare ett strategiskt steg i Cirios arbete i att digitalisera och skapa nya spelregler för affärsjuridiken.  

Victoria har lång erfarenhet av digitalisering och att driva IT-utveckling både som konsult och anställd. Hon har genomfört och projektlett flera stora digitaliseringsprojekt, bland annat på Nordea och Crosskey, ett dotterbolag till Ålandsbanken.

– I och med att det är mer och mer fokus på digitalisering inom juridiken är det med glädje vi välkomnar Victoria till Cirio. Hennes bakgrund inom IT-utveckling och digitalisering kommer vara värdefull i våra fortsatta satsningar i att digitalisera Cirios erbjudande inom affärsjuridik. I sin nya roll kommer Victoria fokusera på att vidareutveckla våra interna processer, säkerställa att Cirio använder sig av den mest moderna tekniken på ett effektivt sätt för att vidareutveckla vårt kunderbjudande, säger David Frydlinger, Managing Partner.

Victoria kommer närmast från en roll som Business Area Manager på Crosskey, där hon ansvarade för ett av tre affärsområden, Card and Mobile Payments. Hon har också jobbat som konsult på CapGemini och varit ordförande för Ålands digitaliseringskommission.

– Mina erfarenheter av att leda moderna innovationsprocesser och agil IT-utveckling, med affären och kunden i fokus, ger mig en stark grund att stå på inför denna roll. Min ambition är att se till att Cirio har en ledande position inom digital utveckling för affärsjuridisk verksamhet. Med hjälp av moderna arbetsmetoder och i nära samarbete med våra klienter ska vi leverera på vår vision att vara Sveriges mest eftertraktade affärspartner, säger Victoria Sundberg.

Victoria Sundberg började sin anställning som Chief Information Officer på Cirio den 13 januari 2020.

För mer information vänligen kontakta:

David Frydlinger, Managing Partner Cirio

+46 766 170 985

david.frydlinger@cirio.se

eller

Victoria Sundberg, CIO Cirio

+46 766 170 961

victoria.sundberg@cirio.se

 


Dela sidan:
Skriv ut: