Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Cirio den 3 februari, 2020

Cirio förstärker inom life science

Cirio har knutit Odd Swarting till sig som Senior Counsel. Genom rekryteringen stärker Cirio särskilt sitt erbjudande inom det läkemedelsregulatoriska området. Strategin är att ta en given plats som Sveriges ledande byrå inom Biological/life science.

Odd Swarting har över 25 års erfarenhet av juridisk rådgivning och har vid flertalet tillfällen rankats som en av Sveriges ledande juridiska experter. Som del av sin breda erfarenhet av hälso- och sjukvård och life science har han gedigen kunskap inom regulatoriska frågor, kommersiella avtal och transaktioner inom sektorn.

– Odd är en av Sveriges skickligaste läkemedelsjurister och vi är stolta över att han väljer att ansluta sig till Cirio. Hans gedigna erfarenhet blir betydelsefull när vi nu fortsätter expansionen inom läkemedelsregulatoriska området, säger Per Hedman, partner och ansvarig för synergiområdet ”Biological” på Cirio.

Närmast kommer Odd från en roll som partner på Calissendorff Swarting. Dessförinnan har han även varit partner på advokatbyråerna Setterwalls och Lindahls Stockholmskontor. Utöver byråarbete har Odd ett flertal styrelseuppdrag och förtroendeuppdrag samt är en flitigt publicerad artikelförfattare.

– Jag ser fram emot att bli en del av Cirio och vara med och utveckla byråns life science-erbjudande ytterligare, säger Odd Swarting.

Odd Swarting började på Cirio den 1 februari.

För mer information vänligen kontakta:

Per Hedman, Partner Cirio

+46 76 617 09 21

per.hedman@cirio.se

Odd Swarting, Senior Counsel Cirio

odd.swarting@cirio.se


Dela sidan:
Skriv ut: