Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Bird & Bird den 11 juni, 2021

Bird & Birds IP-team växer – Gunnar Hjalt ansluter som Senior Counsel

Bird & Bird har utsett Gunnar Hjalt till Senior Counsel. Genom rekryteringen stärker Bird & Bird sitt erbjudande inom immaterialrätt och varumärken i Sverige.

Gunnar ansluter den 15 juni 2021 och kommer närmast från en roll som partner på Noréns Patentbyrå.

Gunnar är specialiserad inom varumärken och design och hans erfarenhet innefattar även uppfinnarersättning, värdering och licensiering i branscher som Tech & Comms, Life Science & Healthcare, Retail & Consumer och Automotive. Han har över 25 års erfarenhet av att hjälpa globala företagsgrupper, SME:s, kända varumärken och start-ups med immateriella rättighetsfrågor.

Rekryteringen stärker ytterligare det svenska och nordiska immaterialrättserbjudandet med ett särskilt fokus på hantering av varumärkes- och designportföljer.

Gabriel Lidman, ansvarig för immaterialrättsgruppen i Stockholm kommenterar: ”Vi är mycket glada att välkomna Gunnar till Bird & Bird. Gunnars imponerande erfarenhet och kunskap inom varumärken och design är ett är ett fantastiskt tillskott till ett redan starkt IP-team i Stockholm.”

Gunnar tillägger: “Bird & Birds ledande ställning inom IP internationellt skapar en spännande plattform att vidareutveckla immaterialrättserbjudandet i Sverige och Norden. Jag ser fram emot att fortsätta att hjälpa nya och existerande klienter med deras varumärkes- och designportföljer och att arbeta tillsammans med mina nya kollegor i Sverige och resten av världen.”


Dela sidan:
Skriv ut: