Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Bird & Bird den 30 november, 2021

Bird & Birds corporateteam växer – Martin Folke ansluter som partner

Bird & Bird stärker sitt corporateerbjudande i Stockholm när start-up och VC-specialisten Martin Folke ansluter som partner i januari 2022.

Martin kommer närmast från MAQS och är specialiserad inom equity-investeringar och andra venture-relaterade ärenden, inklusive kommersiella frågor och bolagsstyrningsfrågor. Martin rådger framför allt start-ups och andra tillväxtbolag i samband med lokal och gränsöverskridande kapitalanskaffning och transaktioner.

Martins tillträde är en del av Bird & Birds internationella och nordiska corporateteams strategiska inriktning – att arbeta med klienter i digitaliseringens och teknologins framkant genom alla stadier i deras tillväxt.

Mårten Willamo, Managing Partner på Bird & Bird i Stockholm kommenterar: “Jag är mycket glad att Martin ansluter till Bird & Bird i en så spännande tid av tillväxt och möjligheter för techfokuserade verksamheter. Med pandemins påverkan på hur företag arbetar, både i Norden och internationellt, har det aldrig varit mer avgörande för våra klienter att ha ett komplett stöd för kapitalanskaffning och transaktioner i den digitala världen.”

Struan Penwarden, internationellt ansvarig för Bird & Birds venture capital-practice tillägger: “Martin har lång erfarenhet av att arbeta på båda sidor i VC-investeringar. Jag ser fram emot att se vårt klienterbjudande för Sveriges ledande techbolag fortsätta att växa under hans ledning. Välkommen Martin!

Martin, säger: “Jag ser mycket fram emot att ansluta till Bird & Bird, en verkligt internationell byrå med gränsöverskridande möjligheter, både mellan länder och mellan branscher. Genom samarbetet med kollegor på övriga kontor världen över kommer vi att kunna tillgodose behoven hos Sveriges mest framåtlutade techverksamheter.”


Dela sidan:
Skriv ut: