Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Baker McKenzie. den 7 mars, 2022

Ylva Hult Palmryd från Alecta Fastigheter till Baker McKenzie

Baker McKenzie rekryterar Ylva Hult Palmryd som ny delägare. Ylva ansluter den 1 maj och kommer att förstärka Baker McKenzies internationella grupp inom fastighetsrätt och fastighetstransaktioner samt leda teamet i Stockholm.

– Ylva Hult Palmryd är en mycket erfaren fastighetsjurist med bred kompetens och ett starkt fokus på fastighetstransaktioner. Med ett härligt driv och ett stort nätverk inom fastighetsbranschen kommer hon bli ett bra tillskott till vår fastighetsgrupp både lokalt och globalt, säger Anders Fast, Managing Partner på Baker McKenzies kontor i Stockholm.

–Efter många år på fastighetsbolag känns det spännande att bli en del av Baker McKenzies kompetenta team. Tillsammans ska vi utveckla vår verksamhet inom fastighetsrätt och fastighetstransaktioner och fortsätta att skapa värde för våra klienter. Jag ser fram emot att få bidra med min kunskap och breda erfarenhet i ett nytt sammanhang. Vår fortsatta tillväxt är en inspirerande utmaning, säger Ylva Hult Palmryd.

Ylva kommer närmast från en roll som chefsjurist på Alecta Fastigheter och har dessförinnan arbetat på fastighetsbolagen Nyfosa och Hemfosa och började sin karriär på advokatbyrån Linklaters.

– Med sin kombinerade erfarenhet av att ha arbetat både in-house på flera fastighetsbolag och på internationell advokatbyrå, samt med sin juridiska expertis och branschkunskap, blir Ylva en värdefull förstärkning för oss. Vi kan nu ytterligare vässa vårt erbjudande till våra klienter, säger Anders Fast.

– Som en av de ledande transaktionsbyråerna lokalt och globalt ser vi en ökad efterfrågan på rådgivning kring publika och privata fastighetstransaktioner. Tillsammans med våra team inom kapitalmarknad, M&A  och bank & finans ser vi därför stor tillväxtpotential med Ylva.

Kontakt
Anders Fast, Managing Partner, Baker McKenzie Stockholm
Tele: 08-566 177 92
E-post: anders.fast@bakermckenzie.com

Viktor Backemar, Kommunikationsansvarig, Baker McKenzie Stockholm
Tele: 08-566 177 30
E-post: viktor.backemar@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020. www.bakermckenzie.com


Dela sidan:
Skriv ut: