Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Baker McKenzie. den 31 mars, 2021

Sibel Yilmaz ny delägare på Baker McKenzie

’Baker McKenzie rekryterar Sibel Yilmaz som ny delägare. Sibel Yilmaz ansluter den 3 maj och kommer att förstärka Baker McKenzies antitrust och konkurrensrättsgrupp. Sibel kommer att vara ansvarig för Firmans antitrust och konkurrensrättsgrupp i Norden och även förstärka Firmans EU-grupp i Bryssel.

– Sibel Yilmaz är en erkänt duktig advokat med mångårig erfarenhet och jag är glad över att hon väljer att ansluta sig till oss. Rekryteringen är ett led i vår strategi att kontinuerligt stärka kompetensen inom våra fokusområden och ytterligare förbättra vårt erbjudande till våra klienter, säger Anders Fast, Managing Partner på Baker McKenzies kontor i Stockholm.

– Jag ser fram emot att bli en del av Baker McKenzies otroligt duktiga team och att tillsammans fortsätta utveckla expertisen inom konkurrens och foreign investment för att på bästa sätt kunna tillgodose våra klienters behov. Jag tycker det ska bli extra kul att kunna täcka både Norden och resten av EU från kontoren i Bryssel och Stockholm. Det ska bli inspirerande att växa tillsammans, säger Sibel Yilmaz.

Sibel Yilmaz kommer närmast från Linklaters i Bryssel där hon har arbetat med konkurrensrätt inom EU, Sverige och internationellt. Hon har en särskild expertis inom healthcare, teknologi, private equity och andra typer av fonder.

– Med sin erfarenhet, expertis och branschkunskap blir Sibel Yilmaz en värdefull förstärkning för oss, och vi kan nu ytterligare vässa vårt erbjudande till våra klienter i Sverige, Norden och EU, säger Anders Fast.
– Vi ser en ökad efterfrågan på gränsöverskridande rådgivning inom konkurrensrätt, och ser därför stor tillväxtpotential med Sibel Yilmaz som kommer att arbeta både från Firmans kontor i Stockholm och Bryssel.

Sibel Yilmaz erhöll sin juristexamen vid Stockholms universitet år 2006 samt en Europeisk masterexamen i juridik och nationalekonomi vid Hamburgs Universitet. Hon har varit medlem i Sveriges Advokatsamfund sedan 2014.

Sibel Yilmaz återfinns i Global Competition Reviews prestigefulla lista ”40 under 40” för 2020. Hon rankas inom “Up and Coming” hos Chambers och beskrivs som ”absolutely a tip for the top.”

Kontakt
Anders Fast, Managing Partner, Baker McKenzie Stockholm
Tfn: 08-566 177 92

E-post: anders.fast@bakermckenzie.com

Viktor Backemar, Kommunikationsansvarig, Baker McKenzie Stockholm
Tfn: 08-566 177 30
E-post: viktor.backemar@bakermckenzie.com


Dela sidan:
Skriv ut: