Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Baker McKenzie. den 6 maj, 2022

Carl Svernlöv blir adjungerad professor vid Stockholms Universitet

Advokat Carl Svernlöv har deltidsanställts som adjungerad professor i associationsrätt vid Juridiska institutionen på Stockholms Universitet.

Carl Svernlöv är delägare vid den internationella advokatbyrån Baker McKenzie. Med över 30 års erfarenhet är Carl en av Sveriges ledande juridiska experter inom bolagsstyrning och styrelseansvar. Han agerade som av regeringen förordnad ensamutredare i utredningen Ett enklare aktiebolag, Dir 2007:132, och är författare till en rad böcker inom olika juridiska ämnen. Carl har tidigare även varit adjungerad professor vid Uppsala Universitet.

Kontakt
Carl Svernlöv, advokat och partner, Baker McKenzie
Telefon: 08-566 177 07
E-post: carl.svernlov@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral (egen granskning) sedan 2020. www.bakermckenzie.com  


Dela sidan:
Skriv ut: