Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Baker McKenzie. den 26 oktober, 2021

Baker McKenzie rådgivare till We Are Padel vid försäljning till Triton

Baker McKenzie agerade legal rådgivare till ägarna av We Are Padel i samband med försäljningen till private equity-bolaget Triton. Investeringen är en del i Tritons satsning för att bilda koncernen LeDap Group, som planeras bli en av de största aktörerna inom padel i Sverige och världen.

We Are Padel är en av de största svenska aktörerna inom den snabbväxande sporten padel. Vid slutet av 2022 räknar bolaget med att ha expanderat verksamheten till 200 hallar och över 1700 banor.

Baker McKenzies huvudsakliga team utgjordes av partner John Gustafson och associates Alex Ydstie, Isabel Starkebo och Daniel Högström.

Kontakt
John Gustafson, advokat och partner, Baker McKenzie
Telefon: 08-566 177 34
E-post: john.gustafson@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020. www.bakermckenzie.com.


Dela sidan:
Skriv ut: