Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Publicerat av Baker McKenzie. den 22 november, 2021

Baker McKenzie rådgivare till FSN Capital och Fellowmind vid förvärv av CESCOM

Baker McKenzie agerade legal rådgivare till FSN Capital och dess portföljbolag Fellowmind i samband med förvärvet av danska IT-företaget CESCOM.

FSN Capital är en av norra Europas ledande rådgivare inom privatkapital med hantering av närmare 4 miljarder euro i förvaltat kapital. Fellowmind är digitaliseringskonsulter som har 1800 anställda i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Polen och Nederländerna. CESCOM är den ledande Microsoft-partnern för moln- och säkerhetsinfrastruktur i Danmark.

CESCOM kompletterar Fellowminds breda portfölj med ytterligare erbjudanden inom modernt arbete, kundengagemang, optimering av verksamheten samt data och analys. Med kompetensen hos båda företagen kan Fellowmind nu på ett ännu bättre sätt stötta sina kunder med en integrerad process för den digitala transformationsresan.

Baker McKenzies huvudsakliga team utgjordes av Costin Mihailescu, John Gustafson, Alex Ydstie och Daniel Högström.

Kontakt
Costin Mihailescu, advokat och partner, Baker McKenzie
Telefon: 08-566 177 51

E-post: costin.mihailescu@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020. www.bakermckenzie.com 


Dela sidan:
Skriv ut: