Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
display stock market charts
Publicerat av Baker McKenzie. den 30 april, 2021

Baker McKenzie legal rådgivare vid Modelons börsnotering

Den 28 april 2021 inleddes handeln med Modelons aktier på Nasdaq First North Growth Market. Intresset för noteringen har varit stort bland såväl svenska och internationella institutionella investerare som allmänheten i Sverige. Priset per aktie i erbjudandet var 44 kronor, motsvarande ett marknadsvärde på bolaget om cirka 485 miljoner kronor.

Modelon erbjuder mjukvaruprodukter samt kompletterande konsulttjänster inom industriell matematisk modellering, simulering och analys av komplexa tekniska system som möjliggör för företag att digitalisera, transformera och förbättra sin produktutveckling. Bolaget har etablerat sig som en global aktör med flertalet industriledande företag som kunder.

Pareto Securities agerade Sole Global Coordinator och Bookrunner. Baker McKenzie agerade legal rådgivare till Pareto Securities med ett kapitalmarknads-team i Stockholm bestående av Joakim Falkner, Stefan Balazs och Marlene Wiklund.

Kontakt
Joakim Falkner, Advokat/Partner, solicitor, Head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post:
joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie närmare 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020. www.bakermckenzie.com


Dela sidan:
Skriv ut: